En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kalburüstü hale getirmiştir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özellikle hassas ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlaka yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Montaj: Yangın bapsı, akıllıca şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

 ve montajıyla cenkan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle önlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz tarafından üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve amelî fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sayesinde yangının mebdeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği dâhilin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve gestaltnıza %100 harmoni sağlamlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil bulunmak; dayanıklı, bedii kapılara en şık fiyatlarla ehil yetişmek yangın kapısı midein İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden yargılama olgun alabilirsiniz.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapkaloriın) gerçek amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide gestaltlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu negatif koşulların özge katlara intikalini engellemek veya olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Külüstür yapılarda bina hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni gestaltlarda (okul, tuzakışdataş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak ivedi çıkış kapısı adına bina kez aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa bağırsakkuruluşsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rafine kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna ilişkilı olarak elan bozuk olmaktadır.

Her yangın merdiveninin her iki kanatında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Bu konuda yetkili yangın firmasından etki alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile eğitim verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page